Xiaomi Mi MIX Alpha ka një ekran nga të dyja anët dhe 108MP kamera
Smartphone-i ka 180% screen-to-body ratio Xiaomi Mi MIX Alpha padyshim që di si të tërheqë vëmendjen e disa qindra mijëra njerëzve menjëherë, pasi prodhuesi kinez lançoi diçka mjaft interesante për industrinë e smartphone. Jo vetëm që Mi MIX Alpha të…