fbpx

Tag: mha

Tani mund të përdorni imazhe nga My Hero Academia si sfond në Zoom
Sezoni 5 i My Hero Academia do të dalë në fund të kësaj jave dhe duket sikur seria po shfrytëzon rastin për t'u dhënë diçka të veçantë fansave përmes Zoom. Gjatë kësaj periudhe të pandemisë së COVID-19 mbi 300 milion…
Si të shikoni sezonin e parë të My Hero Academia falas në Xbox dhe PC
Keni vetëm pak ditë kohë për të përfituar nga kjo ofertë! My Hero Academia ka qënë një prej animeve më të suksesshme që prej adaptimit të saj në 2016. Ajo tregon historinë e Izuku Midoriya dhe problemeve që ai has…