Tag: mgs2

Metal Gear Solid 2 dhe 3 po kthehen në shitje
Metal Geari i parë fare u lançua më 13 korrik 1987, pikërisht sot 35 vjet më parë. Si pjesë e festimit të përvjetorit të saj të madh, Konami ka njoftuar se dy nga lojërat më të vjetra në seri, Metal…