Tag: metroid

Metroid Dread Review
I frymëzuar nga filmi Alien dhe shumë filma të tjerë fantashkencë, Metroid Dread rikthehet përsëri me një lojë të re në Switch e cila gjithashtu është një sequel i Metroid Fusion. Metroid Dread kësaj here sjell përsëri aventurat e gjuetares…
Nintendo në E3 2017: 5 lajmërimet më të mëdha
Metroid Prime 4, Pokemon në Switch dhe më shumë Nintendo ishte e fundit nga tre kompanitë e mëdha që u prezantuan në E3 këtë vit (të cilën e bëri nëpërmjet një prezantimi online stream në vend të një konference gjigande…