Tag: Metroid Dread

Metroid Dread Review
I frymëzuar nga filmi Alien dhe shumë filma të tjerë fantashkencë, Metroid Dread rikthehet përsëri me një lojë të re në Switch e cila gjithashtu është një sequel i Metroid Fusion. Metroid Dread kësaj here sjell përsëri aventurat e gjuetares…
Metroid Dread sjell trailerin e ri
Nintendo ka publikuar një trailer të ri për aventurën e ardhshme hapësinore Metroid Dread, duke u fokusuar në kërcënimet që Samus Aran do të përballet në planetin ZDR. Raporti i fundit i Metroid Dread ofron disa informacione të tjera mbi…