Tag: metro: last light redux

Metro: Last Light Redux dhe For the King janë falas në Epic Store
Ka ardhur ajo periudhë e javës ku sërish prezantojmë lojërat falas në Epic Games Store. Kjo javë na sjell dy giveaways: For the King, që Epic e zbuloi që javën e shkuar dhe një tjetër lojë surprizë, që është bonus.…