Tag: metal gear solid

Filmi i Metal Gear Solid do të sjellë Oscar Isaac si Solid Snake
Oscar Isaac është përzgjedhur për të luajtur Solid Snake në adaptimin e ardhshëm të filmit Metal Gear Solid. Aktori që luajti pilotin Poe Dameron në trilogjinë e fundit të Star Wars dhe Duke Leo Atreides në Dune, së shpejti do…
Vetë Hideo Kojima nuk e kupton Death Stranding
Nuk i vëmë faj. Hideo Kojima ka theksuar disa herë se loja e shumëpritur e tij, Death Stranding do të krijojë zhanrën e saj të veçantë në botën e videolojërave, në të njejtën mënyrë siç bëri edhe Metal Gear Solid…
Luani si Johnny Silverhand i Keanu Reeves në Metal Gear Solid 5
Gjithashtu edhe si John Wick Duket se Keanu Reeves është bër tashmë një prej figurave më të shquara dhe të dashura në videolojëra. John Wick u bë pjesë e Fortnite dhe gjithashtu do të vijë në formën e një loje…