Tag: metal gear solid 3

Metal Gear Solid 2 dhe 3 po kthehen në shitje
Metal Geari i parë fare u lançua më 13 korrik 1987, pikërisht sot 35 vjet më parë. Si pjesë e festimit të përvjetorit të saj të madh, Konami ka njoftuar se dy nga lojërat më të vjetra në seri, Metal…
Metal Gear Solid 3 mund të jetë duke u bërë remake
Mesa duket Metal Gear Solid 3: Snake Eater është duke u bërë remake bashkë me shumë lojëra të tjera në radhë nga seria e Metal Gear Solid. Kjo gjë vjen nga VGC të cilët raportojnë se thashetheme rreth remake të…