Tag: metal gear solid 2

Metal Gear Solid 2 dhe 3 po kthehen në shitje
Metal Geari i parë fare u lançua më 13 korrik 1987, pikërisht sot 35 vjet më parë. Si pjesë e festimit të përvjetorit të saj të madh, Konami ka njoftuar se dy nga lojërat më të vjetra në seri, Metal…
Mos Hideo Kojima parashikoi sërish të ardhmen?
Mos Hideo Kojima parashikoi të ardhmen sërish? Ka një meme një po qarkullon, që sugjeron ekzaktësisht këtë dhe në fakt argumenti i saj nuk është i keq. Në 2019 Hideo Kojima publikoi Death Stranding në PS4. Krahas faktit që të…