Tag: metahuman

Tashmë Epic iu mundëson “të krijoni” njerëz
Teknologjia ka avancuar shumë gjatë viteve të fundit dhe ka bërë që shumë gjëra të ndryshojnë. Së fundmi Epic ka sjellë një tool në Unreal Engine e cila iu lejon njerëzve që të krijojnë në një kohë të shkurtër modele…