Warcraft 3: Reforged nuk pritet aspak mirë nga lojtarët
Loja është shumë larg asaj çka ishte premtuar Warcraft 3: Reforged u lançua në 28 janar 2020 dhe fansat nuk janë aspak të lumtur. Madje, ajo është tashmë loja me vlerësimin më të keq nga përdoruesit në Metacritic. Tashmë që…
Sipas Metacritic, The Last of Us është loja më e mirë e dekadës
The Legend of Zelda: Breath of the Wild dhe The Witcher 3: Wild Hunt e pasuan. Nëse mendonit se Naughty Dog nuk mund të ishte më i pëlqyer nga publiku, e keni gabim. Metacritic ka publikuar listën për lojërat më…