Tag: meta pc

Zuckerberg mëson se ekziston një kompani tjetër e quajtur Meta
Javën e kaluar, gjigandi i rrjeteve sociale konfirmoi se do të riemërohej dhe tani e tutje do të njihet si Meta. Ndryshimi i emrit është gjoja për të pasqyruar lëvizjen e kompanisë drejt krijimit të një "metaverse" të realitetit virtual,…