Facebook do që Apple të lejojë përdoruesit të zgjedhin aplikacionin e tyre të mesazheve
Facebook po bën një shtytje shtesë për të bindur Apple që të lejojë përdoruesit e iPhone të zgjedhin vetë aplikacionin e tyre të preferuar të mesazheve, një përpjekje që mund të hapë një mundësi për ta bërë aplikacionin e vet…
Facebook lejon creators të vendosin efektet e tyre AR në Messenger & Portal
Facebook u jep creators efekte AR të shtuar më shumë vende për të ndarë punën e tyre. Kompania njoftoi, si pjesë e eventit të saj Facebook Connect dje, se do të zgjerojë aksesin e krijuesve të palëve të treta si…
Facebook ka filluar të shkrijë Instagram dhe Messenger
Kjo vjen me një update të ri. Facebook e ka njoftuar me kohë se ka si synim të shkrijë të gjitha aplikacionet e mesazheve që ka dhe duket se po fillon t'i kthejë fjalët në vepra. Ditët e fundit ka…
Facebook ka paguar njerëz që të dëgjojnë bisedat e audios në Messenger
Dhe ti kalonin më pas në tekst të shkruar. Skandalet e privatësisë duket se nuk do të kenë kurrë fund për Facebook. Sipas një postimi të ri Facebook e ka patur si taktikë të paguajë njerëz të tjerë jashtë kompanisë…