Tag: messages

Ja se si të mos merrni njoftime mesazhesh në iOS 14
Ju mund të bëni 'mute' mesazhet e iMessage ose SMS në iPhone dhe iPad me disa klikime në iOS 14 ose iPadOS. Ja se si mund ta bëni Është një situatë në të cilën kemi qenë disa herë. Ekziston një…
Facebook ka shkruar mesazhe të fshehta brenda Oculus Touch
Ndër mesazhet e fshehura ishte edhe "Big Brother po ju vëzhgon" Në një seri tweet-esh të premten në drekë, bashkëthemeluesi i Oculus Nate Mitchell zbuloi se Facebook aksidentalisht kishte përfshirë disa mesazhe "qesharake" në pjesët e brendshme të dhjetra mijërave…