Atletet e Ninja me Adidas do të vijnë në 31 dhjetor
Nëse Ninja do të ishte një këpucë, do të dukej kështu. Tyler “Ninja” Blevins dhe Adidas kanë njoftuar atletet e tyre të para së bashku: një këpucë Jogger me tematikën e Ninja, që do të mund ta bleni duke filluar…
Man City zbulon merch-in me FaZe Clan në ndeshjen e Premier League
Kampionët e English Premier League, Manchester City, na kanë dhënë pamjen e parë të merch-it të tyre në bashkëpunim me FaZe Clan gjatë ndeshjes së tyre kundër Wolves. Fansat u çuditën kur organizata e famshme e esports njoftoi se do…