Men In Black: International patën një hapje zhgënjyese në box office
Spin-off-i hasi vështirësitë e tij. Raportimet më të reja nga box office kanë dalë dhe ai që pritej të ishte filmi më i madh i fundjavës, Men in Black: International, ja doli në majë, por përgjithësisht ishte pakëz si një…