PewDiePie shpjegon planin e tij për të shkatërruar Baby Yoda
"Do e haja Baby Yoda, nëse kjo do e hiqte qafe atë." Në një tjetër episod të Meme Review, Felix ‘PewDiePie’ Kjellberg ka shpjeguar se si ndjehet për ekzistencën e Baby Yoda dhe të gjitha memet që e kanë pasuar…
PewDiePie më në fund merr Dr. Phil për të prezantuar Meme Review
Episodi ishte absolutisht epik Edhe pse mbreti i YouTube Felix "PewDiePie" Kjellberg është shndërruar sipas vetë atij në një kanal Minecraft, suedezi më në fund ka rikthyer shfaqjen e preferuar të fansave të tij Meme Review, këtë rradhë të prezantuar…