fbpx
Path of Exile: Legion është live me një ligë të re dhe ndryshime të mëdha në melee
Update-i masiv i Path of Exile v 3.7.0, i njohur ndryshe si Legion është më në fund live dhe sjell një shpalosje shumë të mirë të melee combat. Ripunimi i melee sjell shumë ndryshime balancuese, si edhe të bën ti…
Zbulohen lojërat e Evo 2019: në vend të Melee do të jetë Ultimate
Në listën e lojërave gjatë Evo 2019 përfshihen Super Smash Bros. Ultimate, Mortal Kombat 11 dhe Samurai Shodown Organizatorët e eventit vjetor Evo për lojërat fighting lajmëruan listën e lojërave për eventin e këtij viti mbrëmjen e të martës. Evo…