Pas Instagram, edhe Facebook do të heqë numrin e Likes për një postim
Media sociale është diçka që kohët e sotme nuk ke nga i shmangesh. Është një mënyrë e mirë për të kaluar kohën, për tu argëtuar, për të parë meme, për të folur me njerëzit e afërt dhe për disa të…