Tag: media molecule

Sony heq Mario nga Dreams pasi Nintendo hap probleme me copyright
Nëse jeni një prej lojtarëve që kanë luajur Dreams, të Media Molecule, keni vënë re një përzgjedhje fantastike të lojërave të krijuara nga vetë përdoruesit. Gjithsesi, duket se Nintendo nuk është shumë i lumtur me një model personazhi të krijuar…
Dreams GameON Review – Krijoni ëndrrën tuaj
Media Molecule na solli një lojë shumë interesante me mekanika komplekse dhe pamje mahnitëse. Dreams është një lojë në lidhje me mini-lojërat. Është një lojë tip sandbox që ju lejon të bëni dhe luani jo vetëm mini-lojëra, por animacione, filma,…