Tag: mechs

Ky leak i Fortnite konfirmon thashethemet për season 9
Një leak i ri i Fortnite ka konfirmuar disa thashetheme të diskutueshme që ka të ngjarë të shfaqen në fund të sezonit 8 ose gjatë sezonit 9. Këtë sezon, dataminers filluan të transmetonin fjalën se dukej sikur Epic Games po…
Mechs të tmerrshëm mund të rikthehen në Fortnite për Season 8
Fansat e Fortnite, të cilët kanë luajtur për një kohë të gjatë në Battle Royale të Epic Games, ka shumë të ngjarë të kenë opinione shumë të forta për B.R.U.T.E. Mech, të cilat u shfaqën në vitin 2019 gjatë Chapter…
B.R.U.T.E kanë marrë një super nerf në Fortnite
Epic më në fund ka vendosur që të ulë fuqinë e B.R.U.T.E në Fortnite. Season X i Fortnite solli mechs në lojë në formën e  B.R.U.T.E., kur erdhi muajin e shkuar. Që nga ajo pikë lojtarët kanë shprehur shqetësimet dhe…
CouRage ikën me inat nga Fortnite Twitch Rivals prej mechs
"Pse dreqin janë në lojë kto o plak?" Streamer-i i Twitch, Jack “CouRage” Dunlop, ka shfryrë inatin e tij sot, përsa i përket B.R.U.T.E, jgatë Twitch Rivals Fortnite Showdown. Pasi kaloi të gjithë lojën duke u përpjekur që të shmangte…