Tag: maxis

60% e lojtarëve të Sims 4 janë femra 18-24 vjeçare
Sims 4 qëndron si një përvojë unike në industrinë e lojërave. Natyrisht, është një lojë e simulimit të jetës ku lojtarët mund të krijojnë personazhe unikë, shtëpitë dhe familjet e tyre, dhe shumë më tepër, dhe kjo është mjaft unike…