Tag: max payne

Take-Two mund të sjellë vazhdimet e L.A. Noire dhe Max Payne
Duket se Rockstar Games nuk e ka harruar fare se çfarë është vazhdimi i një serie. Në ditët e fundit, ne kemi pasur konfirmim aktual pas vitesh thashetheme dhe spekulimesh se Grand Theft Auto VI është në zhvillim e sipër.…