Neil Patrick Harris do t’i bashkohet kastit të Matrix 4
Legend...wait for it...dary! Nëse jeni fans i How I Met Your Mother dhe Matrix, atëherë ëndrra juaj sapo u bë realitet. Neil Patrick Harris është përzgjedhur për një rol në Matrix 4 dhe është legend...wait for it...dary.  Në gusht u…
Matrix 4 do të vijë zyrtarisht me Keanu Reeves dhe Carrie-Anne Moss
Neo supozohet të jetë i vdekur ..(?) Filmi i Matrix e pati daljen e tij përpara 2 viteve dhe ishte një fenomen i vërtetë në industrinë kinematografike. Dy filma të tjerë pasardhës të të parit e ndoqën historinë në luftën…