Valve do të sjellë më shumë ndryshime në matchmaking në Dota 2
Më shumë ndryshime pritet të vijnë Edhe pas gjithë punës së Valve për të ndryshuar tërësisht sistemin e matchmaking në Dota 2, zhvilluesit duket se ende po kërkojnë mënyra për të përmirësuar sistemin pasi morrën përshtypjet e ndryshme të lojtarëve.…
Epic do të ndryshojë matchmaking në Fortnite, duke sjellë bots
Epic Games detajon ndryshimet që do të vijnë në matchmaking Në një postim të ri në website-in e tyre, Epic Games lajmëroi se disa ndryshime do të vijnë në sistemin e matchmaking në Fortnite dhe pjesë e këtyre ndryshimeve ishte…
Lojtarët e PUBG ankohen ndaj sistemit të ‘matchmaking’
Shumë lojtarë të PlayerUnknown's Battlegrounds në PC po rebelohen kundër update-it më të fundit të lojës, gjë që ka ndryshuar sistemin e 'matchmaking' dhe ka sjellë pasoja të papritura tek fansat e lojës. Në diskutim është Update-i 22 i PC,…