Tag: masters league

Çfarë ndodhi gjatë Gjirafa50 Masters League Finals?
Sezoni i parë i Gjirafa50 Masters League u mbyll me një finale tepër të bukur midis katër ekipeve më të mira të Gjirafa50 Masters League. Por çfarë ndodhi gjatë kësaj finale të madhe dhe cili ishte ekipi fitues? Katër ekipet…
Çfarë ndodhi gjatë javës së 14-të të Gjirafa50 Masters League?
Jemi vetëm një javë larg nga fundi I Gjirafa50 Masters League dhe mesa duket përballjet e kësaj jave kanë bërë që rezultati përfundimtar i këtij tournament të bëhet i ditur. Një ndër ndeshjet kryesore të kësaj jave ishte ajo midis…
Çfarë ndodhi gjatë javës së 13-të të Gjirafa50 Masters League?
Java e 13-të e Gjirafa50 Masters League u mbyll së fundmi me disa përballje të cilat sollën disa ndryshime në tabelën e renditjes. Por çfarë impakti patën këto ndryshime në Gjirafa50 Masters League. Ekipi i gEmpire dhe ai i TOPHANE…
Çfarë ndodhi gjatë javës së 12-të të Gjirafa50 Masters League?
Gjirafa50 Masters League mbylli së fundmi javën e 12-të duke na bërë që të kuptojmë se fundi i kësaj lige është vetëm tre javë larg. Por çfarë ndodhi gjatë kësaj jave dhe cili prej ekipeve pjesëmarrës kanë marrë tashmë avantazhin?…
Çfarë ndodhi gjatë javës së dhjetë të Gjirafa50 Masters League?
Java e dhjetë e Gjirafa50 Masters League u mbyll së fundmi me një përmbysje tepër të madhe rezultatesh të cilat kanë sjellë shumë ndryshime në javën e dhjetë të Gjirafa50 Masters League. Përballja më emocionuese e kësaj jave ishte ajo…
Çfarë ndodhi gjatë javës së nëntë të Gjirafa50 Masters League?
Java e nëntë e Gjirafa50 Masters League u mbyll gjatë kësaj fundjave duke sjellë disa përballje goxha interesante. Dhe sigurisht, edhe kësaj jave rivaliteti midis skuadrave kryesore vazhdon akoma. Ekipi i Masters Club i cili humbi gjatë javës së kaluar…
Çfarë ndodhi gjatë javës së tetë të Gjirafa50 Masters League?
Edhe një javë tjetër e Gjirafa50 Masters League sapo u mbyll duke na ofruar një numër të madh përballjesh. Mund të themi që java e tetë ka sjellë disa përballje plot emocione dhe gjithashtu një rivalitet tepër të madh midis…
Çfarë ndodhi gjatë javës së shtatë të Gjirafa50 Masters League?
Gjirafa50 Masters sapo mbylli javën e saj të shtatë e cila pati goxha përballje interesante. Gjatë kësaj jave u realizuan shumë përballje të fuqishme ku gjithashtu pati sfida të cilat sollën humbjen e skuadrave të cilat dukeshin si të pamposhtura…
Çfarë duhet të prisni nga java e gjashtë e Gjirafa50 Masters League?
Java e gjashtë e Gjirafa50 Masters League do të fillojë së shpejti dhe shumë përballje të fuqishme na presim. Po ashtu edhe ketë javë do të kemi 8 përballje të fuqishme të cilat do të zhvillohen gjatë ditës së shtunë…
Çfarë ndodhi gjatë javës së pestë së Gjirafa50 Masters League?
Një javë tjetër kaloi e cila gjithashtu i solli fundin javës së pestë së Gjirafa50 Masters League e cila është liga më e madhe e CS:GO momentalisht në Shqipëri, Kosovë dhe Maqedoni. Kjo javë solli shumë përballje plot emocione dhe…