Tag: Masamune-kun’s Revenge

Masamune-kun’s Revenge njofton një sezon të dytë
Pas sezonit të parë të transmetuar më 2017, Masamune-kun's Revenge i la një pjesë të madhe të fansave në pritje për një kohë të gjatë. Dhe më fund pas pothuajse 5 vitesh, seria njofton një sezon të ri anime. E…