84-vjeçarja mëson programim dhe krijon një lojë për iPhone
Masako Wakamiya është larg nga të qenit e moshuarja juaj tipike. Në moshën 84 vjeç, kjo grua japoneze e apasionuar pas teknologjisë përdori gjithçka që dinte për kodim për të prodhuar një aplikacion iPhone dhe ajo dëshiron të frymëzojë të…