Drejtori artistik i Silent Hill hedh shenja drejt një loje të re
"Shpresoj që kjo lojë nuk do të anullohet." Silent Hill nuk ka qenë edhe aq aktive për gati një dekadë tashmë. Instalimi më i fundit, që erdhi në 2012 ishte Downpour dhe që nga ajo pikë Konami e ka lënë…