Tag: marvel’s spider-man pc

Çfarë PC ju duhet që të luani Spider-Man Remastered
Versioni për PC i Spider-Man Remastered nga Sony do të përfshijë një modalitet të ri, me cilësi më të lartë për Ray Tracing. Sony zbuloi në qershor se Spider-Man ekskluziv i PlayStation më në fund do të vinte në PC…
Lojërat e Spider-Man dhe Miles Morales do të vijnë në PC
Gjatë State of Play që u zhvillua së fundmi, PlayStation prezantoi goxha lojëra të reja por ajo që zuri goxha vëmendje ishte Marvel’s Spider-Man Remastered. Dhe pjesa më e bukur ishte fakti që do të vinte bashkë me Miles Morales…