Tag: marvel’s midnight suns

Marvel’s Midnight Suns Review
Për një lojë me disa nga personazhet më të famshëm në kulturën pop, Marvel's Midnight Suns sjellë përsëri në skenë disa prej personazheve më të Marvel. Historia e Midnight Suns kësaj here bazohet në një ngjarje komike të viteve '90…
Marvel’s Midnight Suns vonohet përsëri
Marvel's Midnight Suns, loja strategjike e universit Marvel me tendencë për të formuar supergrupe të stilit prog rock, është shtyrë, ndoshta në vitin e ardhshëm. Botuesi 2K thotë se vonesa do ta mbajë lojën në vitin aktual fiskal, që do…
Shfaqet gameplay e parë e Marvel’s Midnight Suns
Marvel's Midnight Suns është loja tjetër turn-based nga ekipi që krijoi XCOM. Dizajneri kryesor Jake Solomon ishte në dispozicion gjatë një stream të Twitch të organizuar nga IGN për të shpjeguar combat system të lojës. Combat-i ishte zbulimi më i…
Konfirmohet loja më e re e Marvel, Marvel’s Midnight Suns
Gjatë Gamescom, Firaxis zbuloi se do të sillte së shpejti një lojë të re Marvel e cila do të quhej Marvel’s Midnight Suns dhe që pritet të vijë në mars të vitit 2022. Në trailer e parë mund të shohim…