Tag: Marvel’s Avengers

Kjo lojë mund t’ju nxjerrë username dhe ‘IP address’ nëse nuk keni kujdes
Square Enix lëshoi një expansion të madh për Marvel's Avengers që përmban një ngjarje të re Cosmic Cube që zhvillohet nga 24 qershor deri më 8 korrik. Përditësimi shton një hark historie me kohë të kufizuar, si dhe një nxitje…
Thanos duket se do të vijë në Fortnite
Fill pasi Epic Games ngacmoi kthimin e Thanos dhe mbase Marvel's Avengers, një nga leaks më të besueshëm të Fortnite ka zbuluar që zhvilluesit nuk po luajnë lojëra. Një skin i ri po vjen, pjesë e Thanos Cup tournament. Zhvilluesit…
Black Panther po vjen në Marvel’s Avengers në Gusht
Paralajmëruar më parë për Marvel’s Avengers, Square Enix E3 Showcase i sotëm i dha një vështrim të parë të duhur Black Panther i cili bashkohet me listën e superheronjve në një zgjerim të ri, War For Wakanda. Një trailer i…
Çfarë do të sjellin DLC e ardhshme të Marvel’s Avengers?
Marvel’s Avengers është loja më e fundit nga Square Enix dhe Crystal Dynamics e cila pritet që të marrë disa DLC së shpejti. Por çfarë do të sjellin këto DLC dhe me cilin hero do të vijnë ato në Marvel’s…
DLC e fundit e Marvel’s Avengers do të sjellë Kate Bishop
Kate Bishop bashkë me një villain të ri do të vijnë në The Taking AIM DLC që do të vijë më 8 dhjetor The Taking AIM DLC do të vijë në Marvel’s Avengers më 8 dhjetor dhe do të sjellë…
$48 milion i ka humbur Marvel’s Avengers zhvilluesve të tyre
Nxitur nga shitjet e dobëta të Marvel's Avengers, Square Enix ka postuar një humbje operative në segmentin e saj të HD Games prej më shumë se 5 miliardë ¥, ose 48 milion dollarë, për tremujorin e dytë të vitit aktual…
Avengers është loja e shtatë me shitjet më të mira të 2020s në SHBA
Marvel's Avengers ka patur një lançim të vështirë, këtë nuk mund ta mohojmë, por kjo nuk do të thotë që loja nuk po ja del mirë për vetë. Ajo ka patur shitjet më të mëdha së fundmi në SHBA. Zhvilluesi…
DLC Kate Bishop e Marvel’s Avengers është vonuar, por lojtarët po marrin gjëra falas
Marvel's Avengers ka qenë duke humbur lojtarë me ritme alarmuese, që kur loja ishte live në fillim të shtatorit. Kjo nuk është domosdoshmërisht një shenjë e keqe, por po bëhet pak më e vështirë për të bashkuar skuadrat për multiplayer…
Patch i ri në Marvel’s Avengers rregullon mbi 1000 bugs dhe glitches
Shumë ndryshime dhe rregullime vijnë gjatë këtij patch Patch i parë për Marvel’s Avengers është online dhe ka sjellë rregullime për çdo bugs dhe glitches të madh ose të vogël. Ky patch i quajtur V1.3.0 është online në çdo platformë…
Marvel’s Avengers Review
Avengers është një nga seritë e filmave më të ndjekura në botë. Mbas mbylljes së avengers endgame, fansat e marvel kanë pritur për një kapitull tjetër në historinë e saj. Por këtë radhe ajo ka ardhur në formën e një…