fbpx

Tag: marvelous europe limited

STORY OF SEASONS: Pioneers of Olive Town tashmë gjendet në Nintendo Switch
Marvelous Europe Limited njoftoi se STORY OF SEASONS: Pioneers of Olive Town tani është në dispozicion fizikisht dhe dixhitalisht për Nintendo Switch brenda Evropës dhe Australisë. Për të festuar lançimin e STORY OF SEASONS: Pioneers of Olive Town Marvelous Europe Limited ka publikuar një trailer i cili…