Tag: marvel studios

Traileri i Spider-Man: No Way Home mund të vijë këtë javë
Sipas një raporti të ri, Spider-Man: No Way Home mund të publikojë trailerin e tij të parë këtë javë. Në tetor, një ekzekutiv i marketingut i Sony Pictures Entertainment tha se një trailer me pamjet e para ende i pa…
Avengers: Endgame: Hulk aktualisht vdiq në Infinity War?
A mund të jetë e mundur që Hulk ishte një nga personat që u zhdukën në fundin e Avengers: Infinity War dhe ne thjesht nuk e vumë re? Një teori e një fansi sugjeron pikërisht këtë. Kjo teori argumenton se…
Marvel po punon me një comic series të League of Legends
Marvel Studios dhe Riot Games janë në bashkëpunim për të kthyer League of Legends në një comik book. Libri i parë i serive i titulluar: "League of Legends: Ashe: Warmother", do të jetë në shitje në maj. Gjithsesi nëse nuk…