Merrni skinin e Daredevil falas në Marvel Knockout tournament
Sezoni i Marvel vazhdon dhe Fortnite së shpejti do të marrë një skin të Daredevil, por ai do të jetë pjesë e item shop, jo një unlockable ose shtesë e mëvonshme e battle pass-it. Ju ende do të keni mundësinë…