Marvel Realm of Champions është loja më e re mobile e Marvel
Loja do të jetë e disponueshme për Android dhe iOS në 2020n Gjatë New York Comic-Con, Marvel Entertainment njoftoi një videolojë të re të Marvel të quajtur Marvel Realm of Champions e cila do të vijë në iOS dhe Android…