Ky leak i Fortnite sugjeron ardhjen e Marshmello cosmetics në Party Royale
Një leak i ri në Fortnite ka sugjeruar se mund të ketë një linjë të re të cosmetics me tematikën e Marshmello që do të vijnë pas lançimit të Party Royale. Kjo qoshe e Fortnite tashmë ka parë DJ si…
Koncerti i Marshmello ndezi Pleasant Park në Fortnite
Marshmello performoi një shfaqe shumë të veçantë në Fortnite të shtunën, pikërisht në Pleasant Park. Koncerti paraqiti këngë të ndryshme nga Marshmello, drita shumëngjyrëshe dhe disa pezullime të ligjit të gravitetit. Lojtarët që po luanin Battle Royale dje rreth orës…
Marshmello do të mbajë një kocert në Fortnite këtë javë
Pleasant Park është ndalesa e rradhës në turin e tij. Eventi i rradhës në Fortnite duket të jetë duke ardhur, pasi muzikanti Marshmello ka hedhur shenja drejt një paraqitjeje në Pleasant Park. Sipas postimit të tij në Twitter, lojtarët duhet…