Tag: Marouane A. Lamharzi

Streamer-i në Twitch bëhet ban pasi flet për situatën e Israel-Palestine
Një streamer në Twitch po kundërshton platformën pasi pretendoi se e ndaluan atë për të diskutuar konfliktin Izrael-Palestinë në Lindjen e Mesme. Twitch është i njohur për marrjen e disa vendimeve rreth ban në të kaluarën dhe shpesh duke dështuar…