Tag: Maro

Si të merrni Maro falas në Free Fire
Qoftë ndonjë lojë e ndonjë zhanri të rastësishëm si first-person shooters ose Battle Royale, lojtarët do të vazhdojnë të personalizojnë armët e tyre ose karakterin me tekstet të disponueshme në lojë nga tregu. Kohët e fundit, bundles, dmth artikujt kozmetikë…
Update i Free Fire World Series OB27: Gjithçka që duhet të dini
Përditësimi i Free Fire OB27 u lëshua në 14 Prill pas një periudhe të gjatë mirëmbajtjeje. Një mori përmbajtjesh të reja u shtuan në lojë, duke përfshirë dy karaktere, një boxing ring në terrenet e trajnimit, balancimin e karakterit dhe…