Tag: mark henry

WWE 2K Battlegrounds Shton Chyna, Christian, e më shumë këtë javë
2K Games njoftoi valën e katërt të Superstars dhe WWE Legends për WWE 2K Battlegrounds. Bashkimi me lojën duke filluar me update-tin e listës, do të jetë Chyna, Christian, Dana Brooke, Tyler Breeze dhe Otis. Ju mund të shihni njoftimin…