Netflix do Mark Hamill për The Witcher Season 2
Shohim një Vesemir në horizont. Duket se kërkesa e fansave për të sjellë Mark Hamill në The Witcher ka kapur vëmendjen e Netflix. Burime të shumta janë duke raportuar se Netflix i ka ofruar Hamill një rol kyç në sezonin…
Ninja i mëson Luke Skywalker të luajë Fortnite
Ninja dhe Luke Skywalker dora vetë, Mark Hamill, u ulën së bashku për një episod të Xbox Sessions për të luajtur Fortnite. Në përpjekie për të promovuar eventin e Fortnite Winterfest, ylli i Mixer, Ninja, u ul bashkë me Mark…
Ninja dhe Mark Hamill do të bëjnë një njoftim misterioz për Fortnite
Ylli i streaming Tyler "Ninja" Blevins është duke bashkëpunuar me vetë Luke Skywalker, Mark Hamill, për një promovim të veçantë për lojën battle royale, Fortnite. Epic Games dhe Disney tashmë kanë punuar së bashku për të sjellë cosmetics eskluzive në…