Legendary Update në Super Mario Maker 2 sjell Link dhe Master Sword
Legendary Update gjithashtu shton një mode të ri me pista nga Nintendo Update i ardhshëm i Super Mario Maker 2 do të sjellë Link si personazh në lojë, së bashku me një koleksion armës dhe lëvizjesh klasike nga The Legend…
Dikush ka krijuar një battle royale brenda Super Mario Bros
A është e mundur kjo? Mesa duket po Call of Duty ka një battle royale. Fallout ka një battle royale. Battlefield ka një battle royale. Kush është loja e rradhës që do të marrë një battle royale? Përgjigja juaj padyshim…
Dikush mbaroi Mario 64 në mbi 70 orë me vetëm një buton
E vështirë për tu besuar por e vërtetë Kohët e fundit ka patur shumë streamera që kanë patur arritje të pabesueshme. Kujtojmë tipin që mundi të gjitha lojërat Soulsborne pa marrë asnjë goditje, personi që arriti në nivein e 99…
Gjashtë gjëra që mësuam nga Nintendo Direct i shkurt 2019
Fire Emblem, Super Mario Maker 2, Tetris Battle Royale dhe më shumë! Nintendo Direct i parë i 2019 vjen 3 muaj më vonë se i fundit, dhe në të arritëm të marrim një pasqyrë të qartë të planeve të Nintendo…
Nintendo në E3 2017: 5 lajmërimet më të mëdha
Metroid Prime 4, Pokemon në Switch dhe më shumë Nintendo ishte e fundit nga tre kompanitë e mëdha që u prezantuan në E3 këtë vit (të cilën e bëri nëpërmjet një prezantimi online stream në vend të një konference gjigande…