Tag: mario strikers: battle league

Mario Strikers: Battle League Review
Mario Strikers: Battle League, loja më e fundit bazuar në serinë e Mario dhe e kombinuar me zhanrin e futbollit sapo ka ardhur pas një pritje goxha të gjatë. Edhe pse loja sjell një zhanër goxha popullor, lojërat sport të…
Mario Strikers: Battle League do të sjellë Demo Falas
Një prej lojërave më të reja online të Nintendo e cila do të vijë së shpejti, Mario Strikers: Battle League do të sjellë një free demo. Nga data 3 qershor kur del loja e Mario Strikers: Battle League dhe deri…
Mario Strikers: Battle League sjell më shumë detaje të gameplay
Një trailer i ri për Mario Strikers: Battle League sapo u publikua, duke treguar specifikat e modaliteteve lokale dhe online multiplayer të lojës së ardhshme Një trailer i ri për Mario Strikers: Battle League sapo është publikuar, duke hedhur pak…
Nintendo zbulon Mario Strikers: Battle League
Gjatë Nintendo Direct u zbuluan goxha lojëra të reja dhe një ndër to ishte Mario Strikers: Battle League. Mario Strikers: Battle League do të jetë i zhanrit arcade soccer dhe do të vijë për Nintendo Switch më 10 qershor. Duke…