Tag: Mario + Rabbids: Sparks of Hope.

Mario + Rabbids Sparks Of Hope del në 20 Tetor
Loja e dytë në serinë Mario + Rabbids tani është konfirmuar për një datë të lëshimit në vjeshtë, dhe së shpejti do të shohim më nga afër me një show të Ubisoft. Loja më e re në serinë Mario +…
Ubisoft njofton Mario + Rabbids me një datë lançimi në 2022 për Nintendo
Loja strategjike, Mario+Rabbids e Ubisoft po merr një zhvillim në Nintendo Switch: Mario + Rabbids: Sparks of Hope. Ubisoft zbuloi si një trailer të ri kinematografike dhe një vështrim të fshehtë në disa lojëra të shtunën, si dhe një datë…