fbpx
F1 2018 mban kryen e shitjeve në UK
Jemi në fillimin e një prej muajve më të ngarkuar të vitit për lojëra, dhe tabela javore fizike e Mbretërisë së Bashkuar po fillon të shohë disa ndryshime. Një grusht lojërash të reja u lançua javën e kaluar, por vetëm…