Mario Kart Tour është shkarkuar 123.9 milion herë në muajin e parë të lançimit
Në fund të muajit që lamë pas, Mario Kart Tour kaloi në mobile. Që nga ajo pikë, loja është shkarkuar 123.9 milion herë në App Store dhe Google Play. Kjo e bën atë lojën më të shkarkuar ndonjëherë të Nintendo…
Lançohet zyrtraisht Mario Kart Tour për Android dhe iOS
Tashmë mund të luani Mario Kart në lëvizje Mario Kart Tour u lançua zyrtarisht ditën e djeshme, duke sjellë serinë shumë popullore të Nintendo në platformat mobile për herë të parë. Fansat e lojërave të mëparshme do të vënë re…
Gameplay nga Mario Kart Tour zbulohet gjatë nisjes së beta
Versioni mobile i Mario Kart është zbuluar tashmë Mario Kart Tour, spin-off-i për mobile i serisë popullore të Nintendo Mario Kart sapo është futur në beta për disa përdorues. Edhe pse lojtarët nuk supozohen të shpërndajnë video dhe imazhe të…