Tag: mario golf

Mario Golf: Super Rush Review
Lojtarët e Mario Kart dhe Mario Tenis e kuptojnë që kur personazhet e Nintendo-s përpiqen të hyjnë në një sport, ata sjellin në të ngjarje, karaktere dhe aftësi unike. Loja e golfit është një sport i cili kërkon durim por…