Margot Robbie është protagonistja e filmit të ardhshëm të Pirates of the Caribbean
Filmi do të jetë i shkëputur nga seritë tipike të Pirates of the Caribbean. Margot Robbie do të luajë protagonisten në filmin e ardhshëm të Pirates of the Caribbean me shkrimtaren e Birds of Prey, Christina Hodson që do i…
Joker i Jared Leto nuk do të jetë pjesë e ‘Birds of Prey’
Duke konfirmuar atë që ne kemi supozuar prej kohësh tashmë, Joker i Jared Leto nuk do të jetë një pjesë e filmit Birds of Prey. Në një intervistë për Variety, ylli i Suicide Squad dhe së shpejti Birds of Prey,…