Tag: Marcus Bromander

Among Us mund të zhdukej që në 2019 si lojë
Në një intervistë me Visionaries dhe e vërejtur nga PCGN, bashkëthemeluesi i Innersloth, Marcus Bromander, zbuloi se ekipi "në thelb kishte përfunduar" me lojën Among Us në fillim të 2019 dhe kishte hequr dorë nga ajo. Përgjigjet e Bromander rreth…