Xportal organizon XP League of Legends Champions
Xportal në kuadër të KosICT 2019 organizon turneun 5v5 "XP League of Legends Champions"! Ky turne do të jetë më i madhi për League of Legends i organizuar deri më tani dhe do të ketë Prize Pool prej 1300 euro,…